Salgskonsulent med skarpe koordineringsevner


O.V. Jørgensen Hundested Fiskeexport, Hundested

 

Smid snøren ud, og gør dig klar til at få de gode fisk på krogen! Som salgskonsulent hos O.V. Jørgensen Hundested Fiskeexport arbejder du i krydsfeltet mellem det servicerende salg til dine kunder og koordineringen af transport.

 

”Her kan du se frem til at blive en del af en anderledes branche i konstant udvikling. Din nye hverdag byder på et tæt samarbejde med fiskerne og dine kolleger ude i pakhuset – og du får stensikkert gået dine skridt hver dag,” fortæller administrerende direktør Mette Jørgensen.

 


Velkommen til Hundested Fiskeexport


Du bliver en del af en familieejet virksomhed med 85 års erfaring med opkøb, salg og levering af fersk fisk. Her samarbejder vi på tværs for at løse dagens opgaver – fx koordinering af vores lastbilers kørsel rundt i hele Danmark samt i Sydsverige og Polen.

 

Vores hovedkontor ligger i Hundested tæt på havnen, hvor vi har både administrationskontor, sorterings- og pakkeanlæg samt værksted.


 

Få de rette fisk i nettet – og ud til dine kunder


Her får du altså en bred rolle, hvor du har ansvar for hele salgsprocessen – du organiserer salget og sørger for, at produkterne kommer ud til vores mange engroskunder.

Det gør du blandt andet, når du:

 

  • er i daglig kontakt med vores faste kundebase – når de ringer til os med en forespørgsel på fisk, så tjekker du vores udvalg ude i pakhuset, ligesom du noterer deres størrelse og kvalitet – eller hvis de har ønsker til særlige fisk

  • ringer ud til kunder og fortæller dem om nye leveringer af fisk, som de har udtrykt interesse for, eller spørger ind til, om de har nogle særlige ønsker til fisk, som vi skal skaffe til dem

  • skaber overblik over dine salg og koordinerer kørsel herefter – du ved, hvor vi har lastbiler henne og, hvor du har solgt til, og dette videreformidler du til dine kolleger i pakhuset.

 

Du møder typisk kl. 6.30-16.30 mandag-fredag, ligesom du arbejder hver anden weekend (lørdag 8-11 og søndag 10-13). Men vi er afhængige af vind og vejr, så vi lukker også ned tidligere nogle dage – eller bliver lidt længere. Og vi sørger naturligvis også for at aflønne efter fortjeneste.

 


Definér din rolle – og din videreudvikling


Vi er desuden en del af en koncern med 7 andre virksomheder, så her er rigtig gode muligheder for at stige i graderne internt – eller udvikle rollen i den retning, som du ønsker.

 

”Du starter jo i salg – men hvis du fx synes godt om at koordinere lastbiler, så kan du sagtens få øget ansvar på sigt. Vi sidder side om side her på kontoret og er meget omstillingsparate. Fiskeribranchen ændrer sig hele tiden, så vi er meget fleksible og lydhøre overfor dine ønsker,” slutter Mette.


 

Klar til at få nye udfordringer på krogen?Der er flere indgange til denne stilling, men vigtigst for os er, at du er klar til nye udfordringer, ligesom du kan se kundernes behov – og imødekomme dem. Og så er det en fordel, hvis du har en interesse for fiskeri og fiskeprodukter, men du skal selvfølgelig nok blive sat grundigt ind i vores arbejdsprocesser og produkter.

 

Herudover passer du godt ind hos os, fordi du:

 

  • har handelserfaring – fx som købmand, sælger eller i kundeservice, eller også har du erfaring fra en stilling, hvor du havde telefonisk kundekontakt

  • er dygtig til at finde de bedste løsninger for kunderne – og en god forretningsforståelse

  • er IT-kyndig og har kendskab til forskellige salgssystemer

  • taler og skriver dansk og engelsk – tysk er en fordel, men ikke et krav.

 

Interesseret?


Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 24. juni 2019.  Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. https://www.jobindex.dk/jobannonce/korrektur/331349


 

Vi glæder os til at høre fra dig!